5 Tips till Bättre Hy

1. Drick vatten. Det är jättrviktigt för hela kroppen, vatten fungerar som en  cleanser för kroppen. Det förebygger pormaskar och får de även att försvinna. Jag har själv provat att verkligen dricka 3 liter om dagen några dagar. Jag märkte skillnade på min hy direkt. Mindre oljigt, inga finnar och märkbart mindre pormaskar. Vatten är nog det viktigaste när det kommer till att få bättre hy.

2. Byt örngott. Har du tänkt på hur smutsigt ditt örngott är. Alla produkter som du använder på hyn smetar av sig på kudden och täpper dina porer vilket orsakar finnar och pormaskar. Byt örngott minst två gånger om veckan om du har mycket pormaskar och finnar.

3. Sov inte med smink. Jag vet att de flesta tar bort sminket med någon slags makeup-remover innan de går och lägger sig. Men vissa är lata och struntar i det steget vilket är oerhört viktigt. Du täpper dina porer och gör din acne så mycket värre. Hyn måste få andas om nätterna.

4. Din mobil är rena rama bakteriebomben. Om du undrar varför du bara har acne på en sida av ansiktet är det troligen för att du har pratat i mobilen för mycket. Det du kan göra är att ta en bomullstuss och fukta med handsprit. Dutta på skärmen och knapparna försiktigt.

5. Rör inte ditt ansikte under dagen. Våra fingrar är oftast smutsiga, och smuts täpper porer som leder till oren hy, finnar och pormaskar. Försök att påminna dig själv att inte röra ansiktet under dagen.

Hoppas att du fann dessa tips hjälpfulla!

xoxo/ gunnel

Kommentarer
Postat av: amanda

Bra tips!:)

2011-09-02 @ 20:22:53
URL: http://amandahurtig.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

ska visa :D

2011-09-03 @ 06:37:04
URL: http://heaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0